Aparitii media

Aparitii media

Kanal D - Casca ski Livall RS1

Prima TV - Casca Livall BH51M Neo

OFFLINE

Casca-livall-rs1

Ski Magazine, editia nr. 1

Ski Magazine recomanda castile Livall RS1 pentru toti iubitorii de sporturi de iarna care doresc sa fie in pas cu tehnologia.

Casca-livall-rs1

Ski Magazine, editia nr. 1

Ski Magazine recomanda castile Livall RS1 pentru toti iubitorii de sporturi de iarna care doresc sa fie in pas cu tehnologia.

OnLINE

Namstare.ro apreciaza castile Livall si le recomanda iubitorilor de zapada intrucat sistemul de alertare SOS este inovator si poate deveni indispensabil pe partie. (citeste mai mult)

Casca-livall-rs1

În fiecare sezon de iarnă, ne-am obișnuit să aruncăm un ochi în bagajul pentru schi și să ne pregătim pentru zilele cu zăpadă cu alte echipamente. Fie că vindem din cele vechi, fie că mai adăugăm la echipamentul existent, nu există an în care să nu aducem un refresh hainelor de schi, echipamentului de dat sau gadget-urilor pe care le folosim pe timpul iernii (citeste mai mult)

CES 2020 din Las Vegas a reprezentat un moment important pentru producătorul chinez Livall, deja renumit datorită căștilor smart pentru ciclism pe care le produce.

Livall a prezentat în premieră un nou concept de cască smart pentru motociclete, iar prezentarea produsului nu poate decât să entuziasmeze pasionații de motociclete și tehnologie de ultima oră. Acestia au lucrat in colaborare cu Ruma Design pentru a crea un produs cat mai atractiv. (citeste mai mult)

Hannah Bussey, de la cea mai renumita revista de ciclism din UK ''Cycling Weekly'' descrie casca smart Livall BH60SE ca fiind impresionanta, obtinand un scor de 9/10 la evaluarile publicatiei. 
Hannah Bussey
Editor Cycling Weekly
Peter Reynolds de la Discerning Cyclist pune accent pe utilitatea castilor Livall si considera ca aceasta casca are cel mai bun raport calitate-pret (Livall BH51M).  Acesta o recomanda tuturor celor care fac naveta zilnic.
Peter Reynolds
Editor Discerning Cyclist
Dann Simmons,  membru in comitetul BBC afirma despre. castile Livall ca sunt inovative, cu un pret corect si isi merita premiile internationale.
Dann Simmons
Editor BBC
Shopping Cart
Scroll to Top