Casca-protectie-inteligenta-livall-evo21-_2_

Casca smart de protectie Livall Evo21 intra in productie anul acesta

Anul 2021 aduce o noua casca in portofoliul Livall. Casca smart de protectie Livall EVO21 este o casca de protectie inteligenta dedicata ciclismului care, dincolo de rolul esential de protectie pe care il are, este conceputa special pentru a-ti creste vizibilitatea in trafic. Misiunea noastra este concentrata asupra inovatiei si a dezvoltarii celor mai performante echipamente de siguranta pentru iubitorii de sport outdoor, aceste eforturi fiind recunoscute la nivel mondial prin numeroasele premii si certificari.

Ce aduce nou casca smart de protectie Livall Evo21?

In primul rand, casca smart de protectie Livall Evo21 are o forma aerodinamica care optimizează rezistenta la aer si reduce transpiratia printr-un sistem de canale interioare o fac sa fie alegerea ideala pentru deplasarile in conditii de sprint sau mers la temperaturi ridicat.

Are o lumina frontala puternica, amplasata in unghiul care se intersecteaza cu drumul in timp ce utilizatorul se afla in pozitia de sprint.

Luminile din spate inspirate de la modelul Livall BH51M NEO au capatat un nou design. Aceste lumini led sunt adaptabile in functie de lumina de afara si indică direcția, dar si franarea.

Alerta SOS

In caz de accident, sistemul SOS, prin intermediul aplicatiei de smartphone, apelează serviciile de urgenta, oferind coordonatele GPS ale biciclistului. Tot aceasta aplicatie declanseaza intermitent luminile castii pentru a semnala pericolul. Datorită aplicatiei LIVALL, utilizatorul se poate conecta la o comunitate de ciclisti interconectati, fiind prima aplicatie de acest gen din lume.

casca smart de protectie livall evo21

Lumini

Cu semnalizatoare cu un unghi larg de 270 ° și lumină de frana automata, casca smart LIVALL Evo21 oferă utilizatorilor cel mai inalt nivel de securitate la intuneric din toate directiile! Asta in timp ce ventilația sa avansată ofera o ventilare maxima.

casca smart de protectie livall evo21

Casca Livall Evo21 va avea o greutate de 350gr si indice de impermeabilitate IPX5.

Modul de incarcare va fi magnetic, iar acumulatorul asigura o autonomie de pana la 10ore.

casca smart de protectie livall evo21

Aceasta va intra in productie anul acesta si va fi disponibila la reprezentanta oficiala Livall in Romania.

casca smart de protectie livall evo21

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Scroll to Top