Intrebari frecvente

Poti prelua apeluri apasand butonul Confirmation in timpul deplasarii. Pentru a initia apeluri apasa de doua ori butonul Confirmation pentru a apela ultimul numar.

Pentru a utiliza functia walkie talkie corespunzator, trebuie sa accesezi aplicatia Livall, sa activezi aceasta functie si sa adaugi alti utilizatori de casca Livall care este prevazuta cu functia walkie-talkie. Trebuie activata optiunea ”Bling Jet Talking” si setat grupul. Revino in pagina de start si activeaza butonul Start pentru a initia o discutie de tip intercom. 

Dupa ce te-ai conectat cu succes la aplicatia Livall, vei putea vizualiza optiunea ”Light” in meniu unde poti selecta din cele 5 moduri de iluminare.

Pentru a schimba limba in care primesti intructiunile, trebuie sa apesi intai butonul ”+”, apoi ”-”. Cand vei auzi instructiunile in limba Engleza, vei putea modifica vocea in limba engleza.

Trebuie sa verifici daca ai activat functia Bluetooth pe telefon. Daca este oprita, inchide aplicatia Livall. Apoi deschide Bluetooth si redeschide aplicatia Livall. 

Daca functia Bluetooth este pornita, delogheaza toate device-urile conectate si reconecteaza-te la ele. 

Daca nu poti incarca sau nu poti deschide casca ca de obicei, urmeaza urmatorii pasi. In timpul incarcarii, scoate cablul USB de mai multe ori. Dupa aceasta operatiune, apasa lung butonul on/off pentru cel putin 3 secunde pana vei auzi un mesaj sonor.

Pentru a putea utiliza aplicatia Livall, sistemul de operare trebuie sa fie minim Android 4.3 sau minim iOS 7.0.4 . Aplicatia necesita Bluetooth 4.0.

Casca Livall BH51M poate fi utilizata peste 20 ore de la incarcare. Modelul BH60 poate fi utilizata aproximativ 10 ore dupa incarcare 100%. 

 

Partea exterioara este alcatuita din policarbonat de 1mm grosime. Partea interioara este compusa din spuma EPS.

Pentru iOS aplicatia este disponibila in App Store.

Pentru Android aplicatia este disponibila in Playstore.

 

Diferente modele casti smart LIVALL

diferente-casti-smart-livall
Shopping Cart
Scroll to Top